بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

سران «گروه ۷» درباره ایران رایزنی کردند

سران هفت کشور صنعتی در نشست روز شنبه در فرانسه در مورد ایران و وضعیت منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه ژاپنی «ان‌اچ‌کی» روز یکشنبه به نقل از منابع مطلع نوشته است که سران کشورهای عضو «گروه ۷» در روز نخست نشست سالانه خود، در مورد ایران بحث و رایزنی کرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، همه حاضران در این جلسه گفته‌اند که خواهان «صلح و ثبات» در غرب آسیا هستند و هیچ‌یک دنبال جنگ با ایران نیستند.

 

یک مقام دولت ژاپن به ان‌اچ‌کی گفته است که در این نشست «آبه شینزو» نخست‌وزیر این کشور در مورد سفر اخیرش به ایران صحبت و تأکید کرده‌ است که توکیو مصمم است که به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه دهد.

 

به نوشته این پایگاه، به نظر نمی‌رسد طرح آمریکا برای تشکیل یک ائتلاف دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز در روز نخست نشست مورد بحث قرار گرفته باشد.

 

هفت کشور صنعتی آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و انگلستان اعضای گروه ۷ هستند. نشست جاری سران این کشورها در منطقه «بیاریتز» فرانسه در حال برگزاری است. اغلب تحلیلگران غربی برجسته‌ترین جنبه نشست امسال را اختلاف نظر جدی میان اعضا و احتمالا ناتوانی آن‌ها از صدور بیانیه مشترک توصیف کرده‌اند.

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر