دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سران «گروه ۷» درباره ایران رایزنی کردند

سران هفت کشور صنعتی در نشست روز شنبه در فرانسه در مورد ایران و وضعیت منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه ژاپنی «ان‌اچ‌کی» روز یکشنبه به نقل از منابع مطلع نوشته است که سران کشورهای عضو «گروه ۷» در روز نخست نشست سالانه خود، در مورد ایران بحث و رایزنی کرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، همه حاضران در این جلسه گفته‌اند که خواهان «صلح و ثبات» در غرب آسیا هستند و هیچ‌یک دنبال جنگ با ایران نیستند.

 

یک مقام دولت ژاپن به ان‌اچ‌کی گفته است که در این نشست «آبه شینزو» نخست‌وزیر این کشور در مورد سفر اخیرش به ایران صحبت و تأکید کرده‌ است که توکیو مصمم است که به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه دهد.

 

به نوشته این پایگاه، به نظر نمی‌رسد طرح آمریکا برای تشکیل یک ائتلاف دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز در روز نخست نشست مورد بحث قرار گرفته باشد.

 

هفت کشور صنعتی آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و انگلستان اعضای گروه ۷ هستند. نشست جاری سران این کشورها در منطقه «بیاریتز» فرانسه در حال برگزاری است. اغلب تحلیلگران غربی برجسته‌ترین جنبه نشست امسال را اختلاف نظر جدی میان اعضا و احتمالا ناتوانی آن‌ها از صدور بیانیه مشترک توصیف کرده‌اند.

 

منبع: فارس

 

ارسال نظر